o autorici

O autorici…

Živim život na način da upijam njegove mijene, boje i onda ih emocijama ispsujem i pretvaram u priče koje toliko volite. Je li to umjetnost? Pretpostavljam da jest.

Može li priča o ženi stati u nekoliko redaka? Vjerujte mi da ću vam kao pisac reći da ne može. Mogla bih reći da sam i pisac i poduzetnik i glazbenik, ali to su samo etikete. Istina je da sam zanesenjak, romantična duša, poeta, priučeni ekstrovert a zapravo introvert koji bi da može dane proveo u pisanju i maštarenju. Život me izgradio u čvrstu osobu koja zna što želi, čemu teži i kamo ide, a kreativnost koju nosim u duši, dala mi je krila i hrabrost da ostanem djevojčica u srcu.

Životna, misao vodilja mi je:

 

“Ako je tvoje, doći će. Ako nije, proći će.”

Crtice iz biografije

Umjetnički rad

1985. rođena u Zagrebu, gdje završava školovanje i godinama se bavi aktivno glazbom kao skladatelj i tekstopisac. Osvaja brojne  nagrade.

 

Prvu knjigu “Po rubovima duše” izdaje 2020. u sklopu Naklade Fragment, dok u jesen 2021. izdaje prvu knjigu iz duologije “Beskraj: Tama” u okviru vlastite “Biblioteke Sunce”.

Poduzetništvo

2019. pokreće svoju medijsku i marketing agenciju “Lion Media” u sklopu koje djeluje njen portal Amazonke.com jedan od najčitanijih, ženskih lifestyle portala u regiji.

 

Po uzoru na Amazonke, s partnerskom tvrtkom Vem Art, u proljeće 2021. pokreće lifestyle portal za muškarce Aboutmen.hr

Nagrade i priznanja

2008. – Zagrebfest – prva nagrada za najbolji tekst, za skladbu “Ni sad” koju autorski potpisuje.

 

2015. Darfest – prva nagrada za najbolji tekst za skladbu “Bajke” koju autorski potpisuje.

Tama – prva knjiga iz duologije Beskraj