mk

Disclaimer 

 

 

 

Težim održavati sljedeće etičke principe zbog unapređenja dobrobiti svake osobe s kojom stupim u kontakt:

– Pokazujem profesionalizam na način koji se pozitivno odražava na sve programe koje provodim.
– Osiguravam visoki standard kvalitete učenja za sve one koji pohađaju moje radionice, predavanja i generalno programe.
– Reklamiram svoje edukativne programe s istinitim informacijama, uključujući svoje podatke o kvalifikacijama i stručnosti, ne čineći lažne tvrdnje niti dovodim bilo koga u zabludu.
– Posvećena sam konstantnom razvoju vlastitog osobnog i poslovnog rasta.
– Razvijam sve edukativne i poslovne aktivnosti u skladu sa zakonima i regulativama.
– Stvaram profesionalne veze i poslovne suradnje s drugim profesionalcima.
– Postavljam jasne, prikladne i kulturne granice za sve fizičke kontakte s polaznicima svojih coaching radionica
– Vodim radionice s poštovanjem procesa svake osobe, osnažujem sve na njihovom putu do razine koju oni sami izaberu
– Održavam odgovarajuće profesionalne granice sa polaznicima programa
– Čuvam iskustva polaznika programa kao povjerljiva, osim u slučajevima kada imam pismeni pristanak
– Osiguravam odgovarajuću dodatnu podršku nakon radionice putem telefona

Zaključno:

Marija Klasiček i tvrtka Lion Media j.d.o.o.  ne obećavaju ili garantiraju iscjeljenja, ne dijagnnosticiraju, ne liječe zdravstvene izazove, a klijent je odgovoran za vlastitu zdravstvenu skrb.

Klijent je upoznat sa svime gore navedenim i s dolaskom na trening, predavanja i radionice, konzultacije telefonske, e-mailom, elektroničkim publikacijama i biltenima potvrđuje razumijevanje i prihvaćanje navedenih smjernica te prihvaća odgovornost za vlastito psiho-fizičko stanje tokom procesa i nakon procesa Lion Media j.d.o.o. programa.

S politikom privatnosti i kako štitim Vaše podatke možete se upoznati ovdje.

Izjava o odgovornosti

Sudjelovanjem/čitanjem moje usluge treniranja (coachinga) /web stranice/bloga/serije e-pošte potvrđujete da nisam licencirani psiholog ili zdravstveni stručnjak i da moje usluge ne zamjenjuju brigu psihologa ili drugih zdravstvenih radnika.

Coaching se ni na koji način ne smije tumačiti niti zamijeniti kao psihološko savjetovanje ili bilo koja druga vrsta terapije ili medicinskog savjeta. U svakom ću trenutku ulagati sve svoje profesionalne napore, vještine i brigu. Međutim, ne mogu jamčiti ishod podučavanja i/ili preporuka na mojoj web stranici/blogu/serijama e-pošte, a moji komentari o ishodu samo su izraz mišljenja. Ne mogu dati nikakva jamstva osim da ću isporučiti kupljene usluge treniranja kako je opisano.

DRUGIM RIJEČIMA…

Ja sam stručnjak za ono što radim. Imam ulični ugled. Iskustvo. Vještine. I kvalifikacije. Međutim, vjerojatno bismo trebali grupno priznati činjenicu da nisam ovlašteni psiholog ili zdravstveni djelatnik i da moje usluge ne zamjenjuju brigu psihologa ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Uz to dolazi i standardna izjava o odricanju od odgovornosti kojom kažem da ne mogu jamčiti ishod naših napora u treniranju i/ili preporuka na svojoj web stranici/blogu/e-pošti, a moji komentari o ishodu samo su izraz (mog vrlo osobnog) mišljenja. Međutim, mogu vam jamčiti ovo: dat ću sve od sebe da vas treniram i učinit ću sve što je u mojoj moći da vam pomognem.

OPISI PROIZVODA

Želim što točnije opisati i prikazati svoje proizvode. Međutim, ne mogu jamčiti njihovu upotrebu za vaše posebne okolnosti i svrhe. Nemojte prihvatiti da su opisi proizvoda sadržani na ovoj web stranici/blogu/biltenu potpuno točni, aktualni ili bez pogrešaka. Povremeno mogu ispraviti pogreške u cijenama i opisima robe.

Prijavi se na radionicu ili seminar!

Workshops

Želiš raditi na svom stilu pisanja? Ili te više zanima rad na sebi? Javi mi se za privatni coaching ili pošalji upit vezan uz seminare o osobnom razvoju koje održavam svakog mjeseca.

mk

Hiring The Artist

Potreban ti je urednik ili copywriter? Pošalji mi upit