#pisac


Pisanje je najbolji dio mene, onaj dio koji maštu pretvara u nešto stvarno. Ali ja nisam samo kreativni pisac koji stvara popularne članke i kolumne, zanimljive priče i ispisuje knjige, već sam i profesionalac koji stoji iza mnogih kreativnih slogana, stručnih članaka, blogova i kreativnog kontenta mnogih poznatih i manje poznatih brendova.

Osmišljavam:

  • kontent za društvene mreže
  • kontent za blogove i web stranice
  • PR članke
  • tematske članke


#dizajner


Moja velika ljubav je i webdesign jer volim osmišljavati web utočišta kako tvrtki tako i kreativnih pojedinaca.

Uža specijalnost:

  • design blogova i web stranica
  • design web portala
  • SEO optimizacija
  • održavanje stranica

#kantautor


Glazba je dugo bila moj jedini poziv, ali sam shvatila da nije jedini medij kroz koji se mogu i želim izraziti. Zbog toga sam za sad mikrofon odložila u stranu a kao glazbenik tj. autor pišem i tekstove i glazbu, za mnoge glazbene žanrove, od pop rock balada, r&ba, pa do jazza, kako me ponese inspiracija ali i kako želju izrazi umjetnik – izvođač.


#trendsetter


S obzirom na moju dugogodišnju online prisutnost, izgradila sam mrežu jakih stranica. Na njima me osobno prati preko 22 000 ljudi iz regije, dok sve moje društvene mreže prati više od 60 000 ljudi. Moja kolumna #Tridesete koju pišem za portal Amazonke.com trenutno je najpopularnija ženska kolumna u regiji, koju tjedno čita preko 40 000 ljudi. Sve to mi daje obavezu da u moru nove generacije influencera kojoj silom prilika i sama pripadam, stvaram sadržaj visoke kvalitete, koji motivira ljude i koji je usmjeren na osobni razvoj.


Lion Media


Sve što stvaram, projekti koje sam osmislila i pokrenula, ideje, vizije i snovi, zaokruženi su pod jedno kreativno ime pod kojim radim a to je moja agencija Lion Media. Djelatnosti i usluge moje agencije, mnogo su šire od ovdje navedenih, mojih užih specijalnosti.


Ako ste pronašli nešto zanimljivo i korisno između ovih redaka, potreban vam je novi web ili community manager za vođenje vaših društvenih mreža, kvalitetan kontent ili savjet, ili pak želite potpuno nov vizualni dojam s popratnim webom i društvenim mrežama te adekvatnim sadržajem, ili tražite suradnika za vaš postojeći portal / novine / online medij, obratite mi se s povjerenjem.