About Me

Upoznajte divne ljude s kojima surađujem!

Maju, Marijetu i Marina! 

Maja Škiljaica – Kreativni kotačić

Ispričati nečiju priču kroz dizajn, jednako je izazov koliko i privilegija. Moći dočarati nečiju viziju, san, suštinu i jedinstvenost, kroz sliku i grafiku, znači udahnuti život nečijim mislima ali i poslovanju. Baš to je moja želja, ali i moja najveća strast – osjetiti puls nečijih želja i oživjeti ih.

Kreativni kotačić nastao je kao dizajnerski studio u kojem vaša priča, koja sanja biti ispričana napokon dobiva formu, boju, rekla bih ukratko dušu… i oživi.

Bilo da ste pisac koji zamišlja korice svoje prve knjige ili tražite grafičko rješenje za svoje poslovanje, počevši od izrade logotipa i vizualnog identiteta pa sve do popratnih sadržaja poput vizitki, plakata, bannera i sličnih materijala ili jedinstvenog grafičkog rješenja za vašu web stranicu, ovdje sam da ispričam vašu priču na najbolji mogući način.

Vaša jedinstvenost zaslužuje jedinstven pristup, zbog toga kroz poslovno savjetovanje prvo upoznajem vas i vaš brend a zatim zajedno s vama kreiram posebnu priču, te vas podržavam marketinški ili kroz kreiranje i vođenje vaših društvenih mreža. Saživjeti se s vama i vašom vizijom, ono je što me najviše motivira i ono što me čini drugačijim dizajnerom jer je dizajn plod podjednako moje inspiracije i vaših želja.

Moderni dizajn za mene je plod intuitivnog prepoznavanja onoga što svaki klijent priželjkuje ali i kompaktno rješenje koje je praktično, jednostavno i prepoznatljivo. Ovo potonje smatram osobito bitnim kod izgradnje vizualnog identiteta za bilo koji brend. Jednostavnost, elegancija, ponekad vrckavost, usklađenost boja i fluidnost samog dizajna kroz lagane linije, trebaju odražavati energiju projekta i to smatram ključnim.

Marijeta Matijaš – Od rukopisa do čitatelja

Ja sam Marijeta Matijaš. Po struci sam profesorica hrvatskog jezika i književnosti i lektorica. Više od deset godina radila sam u medijima kao novinarka, urednica i voditeljica televizijskog programa. Stekla sam neprocjenjivo iskustvo u komuniciranju s različitim profilima osoba, ali i naučila kako prilagoditi način komuniciranja situaciji u kojoj se nalazimo i publici kojoj se obraćamo.

Kako je knjiga oduvijek bila moj veliki prijatelj, krenula sam u izdavaštvo. Nakon niza naslova na kojima sam bila lektorica i urednica, napokon u 2017. objavljujem i svoju prvu knjigu Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju koja doživljava veliki uspjeh na tržištu te u samo godini dana rasprodaje se čitava naklada.

Bila je to dovoljna motivacija da svoje znanje obogaćeno višegodišnjim iskustvom u javnom nastupu uokvirim u još jedan naslov. Umijeće javnog nastupa nova je knjiga s kojom započinjemo 2019. godinu.

Od poziva da podučavam o onome što najviše volim, a to su jezik komunikacija i povežem ih s poduzetništvom koje mi je omogućilo da najbolje ostvarim sebe i svoje potencijale, bilo je nemoguće pobjeći pa sam tako kreirala niz edukacijskih programa i gostovala na brojnim konferencijama s ciljem podizanja svijesti o pravilnom i jasnom komuniciranju kako bismo izbjegli nesuglasice, pogreške u poslovanju, ali i financijske gubitke. Rezultat višegodišnjih edukacijskih aktivnosti jesu online programi kreirani s ciljem da edukaciju učinim dostupnu svima.

Marin Pende – VEM ART

Partner u medijskom projektu Aboutmen.hr

Uz to što već više od dvije godine brine o mom radu i pokriva managerski dio, te odrađuje PR & Marketing za moje knjige i portal Amazonke.com, Marin je moj poslovni partner u projektu kojeg smo osmislili u jesen 2020. te pokrenuli u proljeće 2021. i nastavljamo graditi. Veže nas prekrasno prijateljstvo, entuzijazam i zaljubljenost u marketing. 

mk

Let’s Get Started

Veselim se upitima!