O meni

Gdje početi?

Priča je zapravo preduga za ovih nekoliko redaka.

Istina je da zapravo, još nisam upoznala osobu koja nešto osobito voli pričati o sebi, pa tako ni ja. Zbog toga neću mnogo filozofirati. Dovoljno to već činim u svojim tekstovima i kolumnama, kroz koje me možete najbolje upoznati. 🙂

Od onih bitnih poslovnih stavki napomenut ću samo da sam vlasnica agencije Lion Media, da sam specijalist za društvene mreže i općenito digitalni marketing, web design i online medije, te sam 2015. pokrenula svoj prvi portal – Amazonke.com poznatiji kao APortal, kojeg sam silom prilike i glavna urednica. Svoju ljubav prema umjetnosti spojila sam kroz pisanu riječ i note, što dakle znači da se aktivno bavim glazbom.  Uz to što potpisujem sve svoje pjesme, aktivno skladam i za mnogobrojne izvođače.

Posljednjih nekoliko godina okrenula sam se književnom i uredničkom radu, te pisala za portale Živim.hr i Index.hr, dok aktualnu kolumnu “Tridesete” i dalje pišem za Amazonke.com. U proljeće 2020. izdala sam svoju prvu knjigu – “Po rubovima Duše” koja je zapravo svojevrsna preslika mog dosadašnjeg rada i objavljenih kolumni. Pa tako sada možemo reći i da sam pisac.

Moje radove možete čitati i na drugim portalima diljem regije, poput Lola magazina, Blacksheep.rs, itd.

Za sve ostalo, podruškajte se sa mnom putem mojih društvenih mreža ili mi se javite na mail! 🙂

O uslugama koje pružam u sklopu svoje agencije više možete saznati ovdje.

85213561_10156857953547023_8877344169836675072_n-1

Prati me na društvenim mrežama: