“Tama” – priča o ponorima, padovima i ponovnim pokušajima

 

Bilo je lako hodati po rubovima. Plesati po tankoj žici vlastitih emocija, ali se nikad zapravo ne potruditi zaviriti ispod površine. Tako sam barem radila, živjela i pisala i tako sam svijetu i dala sebe, u svojoj prvoj knjizi.

‘Tama’ je poniranje u dubinu, u guste slojeve psihe i emocija, duboko u podsvijest gdje nastaju i ostaju urezane traume, iskustva, razočaranja, dodiri, boje, mirisi i sve ono što u nekom trenutku svog života proživimo ali naša psiha ne umije sebi objasniti, pa pospremi nekud duboko, tako da se naš um, ego i svjesni dio ne moraju time baviti.

 

Svi smo mi u svojoj srži – tamni, ali ne na onaj loš način, već na onaj ranjeni. S činjenicom da smo svi iskusili borbe sa svijetom, ljudima i vlastitim demonima.

 

Tama je priča o mojoj borbi, kroz emotivne priče spojene u cjelinu koja progovara moju srž, srž žene.

 

Na knjizi je u grafičkom djelu i osmišljavanju vizualnog dojma, cijelog projekta duologije, radila moja prijateljica Maja Škiljaica, koja je sa svojim Kreativnim kotačićem partner projekta. Duologija ne bi bila to što je, da joj Maja svojom kreativom, idejama, energijom i toplinom nije udahnula život.

 

Dok sam još radila na rukopisu, zajedno smo osmislile i isplanirale naše novo zajedničko putovanje, a to “Biblioteka Sunce” u okviru koje smo i izdale “Tamu”. Naši projekti, baš kao i ova knjiga odraz su dubokog prijateljstva, međusobne podrške, poštovanja i iskrene sestrinske ljubavi, jer jedna drugu baš tako doživljavamo. Stoga, meni osobni ova priča znači još i više i početak je jednog novog, kako spisateljskog, tako i poduzetničkog puta.

 

Knjigu je za sad moguće kupiti putem Lion Media webshopa. U ponudi je i knjiga s posvetom, te bookmarkeri s citatima iz knjige. Uskoro će na stranici biti dostupni i drugi proizvodi iz “Biblioteke Sunce”. Preko web trgovine moguće su narudžbe za Hrvatsku, dok za ostatak svijeta molimo da narudžbe šaljete na marija@lionmedia.hr .

 

Veselim se vašim dojmovima, veselim se što ćete mi reći kako je priča utjecala na vas i što ste putem naučili, o sebi.

 
Duologija Beskraj