Dame, gospoda i seks…

Zapravo sam vrlo okrutna. I direktna, a uz to i ovisnica o čokoladi i seksu. Grozim se nad ženama koje glume svetice i nemaju petlju priznat da se napale od pomisli na njega i njegova ramena, ruke i osjećaj totalnog gubljenja pameti, kad se njegova vruća prsa spuste na njeno tijelo i okrznu joj nabrekle bradavice. Notorna laž! Jednako kao što mi je smiješno što se crvenite dok ovo čitate, kao da sam prva koja je javno napisala da se seksa i da to voli. Još jednom – seksam se i volim to. I ti se seksaš ako si pametna, jerbo je to baš najs i za tijelo zdravo. Najbolja anti stres terapija. Još ako nađeš frajera koji zna što radi i zna ti reć što ga pali – to ti je ravno zgoditku na lutriji. Ako ima osjećaj za ono što tebe pali… hmm da. 😉

Ali…

Ima frajera koji imaju muda samo za ukras. Nazovimo ih prigodno mudonjama. Njima upravljaju njihove moderne ženice koje se ne seksaju i koje ovo ne čitaju jer ja sam grešna, bogohulim i treba izmolit desetak Očenaša za moju poganu dušu. One su na ovo kliknule jer su mislile da opet laprdam o ljubavi. E pa jbg… nikad ne znaš što će izletit iz mog pera. Nisam došla s upozorenjem na upotrebu. Možda sam trebala… Ako ću gorjeti u paklu, nadam se da se tamo mogu seksat, samo da si prikratim vrijeme.

Anyway… čemu vam muda ako ih ne koristite? Ne samo u doslovnom smislu. Čemu vam mozak ako ga ne koristite?

Zašto se grozite i čudite stvarima koje su normalne i koje svi rade? Zašto je tabu pisati i pričati o seksu? ‘Oćemo se zbilja praviti da djecu donose rode? I ‘oćemo zbilja laprdat kako nijedna od vas svog macana oralno ne zadovoljava? Zbilja žene moje? Ne pušite mu? Okeeej… upravo vrlo glasno okrećem očima.

On je debil koji vas maltretira, ne sluša i sigurne ste da vas vara? Paaaa, možda je to zato jer se ne seksate? Ček, ne seksate se jer ga na taj način kažnjavate što je debil koji vas zanemaruje? – hmm nikad nisam razumjela taj mentalni sklop i ucjene seksom. Zapravo to smatram vrlo jadnim.

“Neću mu dati i tako ću ga kazniti. Kad napravi po mom, onda ću mu dati” – ti imaš zapravo zlatnu pičku i on treba biti sretan ako se na određene datume smije zaletjet sam sebi nogom u dupe i pojebati s tobom. (da upravo sam sve to napisala i ti si to pročitala i gle čuda obje smo još žive). Baš sam degutantna, priznajem. I nije ovo nimalo damski. Okeej, nisam dama. Dame se ne seksaju – to smo već ustanovili ne? Njih je njihovima mama (isto damama) donijela roda.

Okej, realno postoji vrijeme i mjesto za sve.

Nećeš svugdje i svakome pričati sve o sebi i svom životu, najmanje o tome gdje to, s kim i kako radiš. Ali nemojmo si lagati i praviti se svecima i sveticama jer to nismo. Svi smo crveni ispod kože i osjećamo barem jednom dnevno to slatko pulsiranje među nogama. Svi bacimo pogled na zgodno dupe koje se prošetalo pokraj nas i maštarimo. Grešni smo u mislima više nego sotona sam.

Mislim da su najjadniji ljudi oni koji se čude i glume neke finjake, a okolo praše svoje tajnice, susjede ili šogorice.

Isto tako su mi mrak ove dame koje se ne seksaju s muževima, ne pričaju i ne čitaju o tome jer su fine i mole samo krunicu, a obavezno jednom tjedno popuše kolegi s posla i pojebu se s njim na uredskom stolu. Nakon toga poprave suknjicu, šminku, fino namackaju usne kričavo crvenim ružem, onim baš kurvinskim i upiru prstom u žene koje zažvale svog zakonitog na sred ceste – jer one su vulgarne, to se ne radi u javnosti.

Odurni smo. Kao društvo smo dno dna. Osuđujemo i prosuđujemo i odrubili bi ljudima glave. Obično onima koji su u usporedbi s nama – nevina janjad.

Zato vam sad kažem – provaljeni ste. Odavno ste provaljeni i svakome od vas piše na čelu kakvi ste. Možete glumiti, možete se skrivati iza ruža za usne, čuđenja, finih manira i kravate, ali i dalje ste kurviši i štrace. I nema ničeg damskog i gospodskog u vama.

Ja se seksam iz ljubavi. Ti me zovi štracom, ali vjeruj mi, dama sam kakva ti nikad nećeš biti. I da… uživam.

Pametnom dosta.

Do tipkanja,

Mary