APortal

Jedan od projekata talentirane umjetnice je i sve moćniji i sve popularniji APortal koji brzinom svjetlosti osvaja srca čitatelja diljem regije i obuhvaća regionalne autore. Portal je stvorio svoje zvijezde, svoje kolumniste, čiji tekstovi ostavljaju bez daha.

Pružio je mjesto mladim nadama poput Lucie Fonsece i Aleksandre Bursać koje pišu odlične kolumne, priče i romane u nastavcima ali i pjesnikinjama poput Selme Šljuke. Lifestyle kolumne pripadaju kraljicama šarma Mariji Lombarović Izabeli i Srbijanki Stanković, dok nezaobilaznu kolumnu, o ljepoti življenja, koja je već brend za sebe piše Jovana Šekularac. Atu je vrckava, vesela i britka Viktorija Herak.

Uz njih tu su moćna pera poput Jelene Hrvoj i Marine Papec i mnogih drugih talentiranih autorica također polako grade svoja autorska imena i postaju prepoznatljive stilom i opusom.

No ni muški pisci nisu izostavljeni, zbog toga suradnja s poznatim mladim piscem iz Sarajeva – Adisom Ahmethodžićem, poznatijem kaoSarajevski John Doekoji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Spoznaja da jaka autorska imena prepoznaju kvalitetu ovog portala, govori da mu je budućnost blistava. To dokazuju i brojni intervjui s poznatim i zvučnim imenima iz javnog života čitave regije.

Svojim citatima portal podržava i novinarka i voditeljica Ivana Cvjetković, koja je od prvog dana prepoznala kvalitetu i želju za stvaranjem cijele ekipe.

APortal je brzorastući online svijet u malom, koji obara granice i u kojem je Marija uspjela povezati različite ljude, različitih stavova, koji dolaze iz različitih kultura u cjelinu koja je svoja, unikatna i moćna. Ovo je portal koji ne nudi tračeve, on je dom mnogima koji su gladni tople, ljudske riječi, humora i kvalitetnog štiva.

Facebook Comments

error: Content is protected !!