APortal – gdje počinje priča…

Jedan od projekata talentirane umjetnice je i sve moćniji i sve popularniji APortal koji brzinom svjetlosti osvaja srca čitatelja diljem regije i obuhvaća regionalne autore. Portal je stvorio svoje zvijezde, svoje kolumniste poput Ive Matijaško Degač, čiji tekstovi ostavljaju bez daha.

Pružio je mjesto mladim nadama poput Nele Baričević i Aleksandre Bursać koje pišu odlične ljubane priče i romane u nastavcima ali i pjesnikinjama i pjesnicima poput Amalke Štuke, Veronice Tomić, Selme Šljuke i Nene Bačećić. Lifestyle kolumne pripadaju kraljicama šarma Steli Kolar, Martini Dabić i Marijani Paravac, dok nezaobilaznu kolumnu, o ljepoti življenja, koja je već brend za sebe piše Jovana Šekularac.

Uz njih tu su moćna pera poput Ane Čaić Blažević, koja piše book recenzije i upravo je zajedno s Marijom, pokrenula platformu Bibliomanija. Božana Ćosić, Ana Kolar, Marina Papec i mnoge druge talentirane autorice također polako grade svoja autorska imena i postaju prepoznatljive stilom i opusom.

No ni muški pisci nisu izostavljeni, zbog toga suradnja s poznatim mladim piscem iz Sarajeva – Mirnesom Alispahićem, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Naš mega popularni kolumnist, koji stvara pod pseudonimom “Marin” skinuo je s trona mnoge, do sad poznate muške kolumniste i postavio visoku ljestvicu svima koji žele pisati o stvarnom životu i ljubavi kakva ona zaista jest. Uz bok mu stoje Alen Bjelopetrović, Nikola Vranjković i Dragoš Ristić.

Jedan od najpoznatijih brendova APortala je i priča o misterioznom Šaptaču.

Ponosni smo što dio ekipe čini i uspješna Maja Marić, novinarka čije su kolumne već objavljivali i portali poput Index.hr-a. Spoznaja da jaka autorska imena prepoznaju kvalitetu ovog portala, govori da mu je budućnost blistava. To dokazuju i brojni intervjui s poznatim i zvučnim imenima iz javnog života čitave regije.

Svojim citatima portal podržava i novinarka i voditeljica Ivana Cvjetković, koja je od prvog dana prepoznala kvalitetu i želju za stvaranjem cijele ekipe. Uz budno oko PR managerice Madžide Granilo koja je dolaskom u Amazonke, cijeli projekt podigla na viši nivo.

APortal je brzorastući online svijet u malom, koji obara granice i u kojem je Marija uspjela povezati različite ljude, različitih stavova, koji dolaze iz različitih kultura u cjelinu koja je svoja, unikatna i moćna. Ovo je portal koji ne nudi tračeve, on je dom mnogima koji su gladni tople, ljudske riječi, humora i kvalitetnog štiva.

Facebook Comments

error: Content is protected !!