APortal

Jedan od projekata talentirane umjetnice je i sve moćniji i sve popularniji APortal koji brzinom svjetlosti osvaja srca čitatelja diljem regije i obuhvaća regionalne autore. Portal je stvorio svoje zvijezde, svoje kolumniste, čiji tekstovi ostavljaju bez daha.

Pružio je mjesto mladim nadama poput Nine Baljak i Aleksandre Bursać koje pišu odlične kolumne, priče i romane u nastavcima ali i pjesnikinjama poput Selme Šljuke. Lifestyle kolumne pripadaju kraljicama šarma Dragani Stanić, Izabeli Laura i Srbijanki Stanković, dok nezaobilaznu kolumnu, o ljepoti življenja, koja je već brend za sebe piše Jovana Šekularac.

Uz njih tu su moćna pera poput Mirele Corel BaketarićMarine Papec i mnogih drugih talentiranih autorica također polako grade svoja autorska imena i postaju prepoznatljive stilom i opusom.

No ni muški pisci nisu izostavljeni, zbog toga suradnja s poznatim mladim piscem iz Sarajeva – Adisom Ahmethodžićem, poznatijem kaoSarajevski John Doekoji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Spoznaja da jaka autorska imena prepoznaju kvalitetu ovog portala, govori da mu je budućnost blistava. To dokazuju i brojni intervjui s poznatim i zvučnim imenima iz javnog života čitave regije.

Svojim citatima portal podržava i novinarka i voditeljica Ivana Cvjetković, koja je od prvog dana prepoznala kvalitetu i želju za stvaranjem cijele ekipe. Uz budno oko urednice Madžide Granilo koja je dolaskom u Amazonke, cijeli projekt podigla na viši nivo.

APortal je brzorastući online svijet u malom, koji obara granice i u kojem je Marija uspjela povezati različite ljude, različitih stavova, koji dolaze iz različitih kultura u cjelinu koja je svoja, unikatna i moćna. Ovo je portal koji ne nudi tračeve, on je dom mnogima koji su gladni tople, ljudske riječi, humora i kvalitetnog štiva.

Facebook Comments

error: Content is protected !!